Antena 3 CNN Externe Două fetițe de cinci ani au fugit de la grădiniță pe un frig cumplit. Afară era -45 de grade Celsius - VIDEO

Două fetițe de cinci ani au fugit de la grădiniță pe un frig cumplit. Afară era -45 de grade Celsius - VIDEO

Două fetițe de cinci ani au fugit de la grădiniță pe un frig cumplit. Afară era -45 de grade Celsius - VIDEO
Foto: pixabay.com
23 Ian 2019   •   09:46

Două fete de cinci ani dintr-un sat situat în apropierea orașului siberian Yakutsk, au plecat singure de la grădiniță pentru a merge acasă să le facă o surpriză părinților. Cele două au plecat îmbrăcate subțire și fără mănuși deși afară erau -45 de grade Celsius.


Fetele au fost găsite după mai multe ore, una dintre ele suferind degerături și hipotermie. Fetițele au fugit de la grădiniță în una din cele mai reci zile ale anului, afară fiind – 45 de grade Celsius. 

Imaginile cu cele două plecând de la grădiniță au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar pe filmare se poate vedea cum au plecat fără mănuși și cu o jucărie în mâini, scrie libertatea.ro.

În prezent, una dintre ele se află internată într-un spital din Yakutsk, având trei degete degerate. Mama ei, Evdokia Kutukova povestește că a observat dispariția fiicei sale când s-a dus să o ia de la grădiniță și era de negăsit. 

Atunci când a observat că haina fetei lipsește s-a panicat și a cerut să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere și așa au descoperit că fetița și prietena ei cea mai bună au plecat singure.
 

×
Subiecte în articol: Siberia fetite gradinita ger frig
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close