Antena 3 CNN Externe Două avioane, cu sute de pasageri la bord, s-au ciocnit pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Italia

Două avioane, cu sute de pasageri la bord, s-au ciocnit pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Italia

Două avioane de pasageri, cu sute de oameni la bord, s-au ciocnit astăzi pe pista Aeroportului Malpensa din Milano, Italia.

Două avioane, cu sute de pasageri la bord, s-au ciocnit pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Italia
Sursa foto: ansa.it
de Claudia Popovici    |    04 Apr 2022   •   18:55

A fost alertă de securitate pe pista Aeroportului Malpensa din Milano, Italia, după ce două avioane de pasageri, cu sute de oameni la bord, s-au ciocnit, astăzi, în zona aripilor.

Mai exact, o aeronavă Delta Airlines care aterizase de la New York s-a ciocnit cu un EasyJet A320 care se pregătea să decoleze spre Tel Aviv.  Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Sea – compania care administrează aeroportul – a transmis că probabil a fost o eroare de coordonare, asupra căreia se fac cercetări.

Pasagerii din aeronava sosită de la New York au fost debarcați în siguranță, iar zborul spre Tel Aviv a plecat cu trei ore de întârziere, notează ansa.it.

"EasyJet confirmă că aeronava care trebuia să opereze zborul EJU2563 de la Milano-Malpensa la Tel Aviv astăzi, 4 aprilie, a fost avariată în timp ce era parcată în zona standului aeroportului Malpensa, când un alt avion, non-easyJet, rula către standul adiacent, a intrat în contact cu capătul aripilor sale.

Toți persoanele aflate în interiorul avionului au fost debarcate și a fost pusă la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru a permite pasagerilor să-și continue călătoria spre Israel.

Siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului este o prioritate de vârf pentru EasyJet.

Le mulțumim pasagerilor pentru răbdare și ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat", spun Reprezentanții companiei EasyJet, notează rotalianul.com

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close