Antena 3 CNN Externe Donald Trump o atacă pe Kamala Harris: O nebună radicală de stânga care va distruge țara

Donald Trump o atacă pe Kamala Harris: O nebună radicală de stânga care va distruge țara

hepta_6371847
Donald Trump critică mandatul de vicepreședinte în adminstrația Biden a Kamalei Harris, posibila sa contracandidată. Foto: Hepta
de Robert Kiss    |    25 Iul 2024   •   03:58

În primul său eveniment public de campanie de când vicepreședintele Kamala Harris a devenit candidatul prezumtiv al Partidului Democrat, fostul președinte Donald Trump și-a numit probabil adversarul „o nebună de stânga radicală” la un miting din Carolina de Nord de miercuri, potrivit CNN.

„Kamala Harris a fost forța motrice ultra-liberală din spatele fiecărei catastrofe Biden. Este o nebună de stânga radicală care ne va distruge țara, dacă va avea vreodată șansa de a fi președinte”, a spus Trump în Charlotte. „Nu vom lăsa să se întâmple asta.”

Trump a lansat o serie de atacuri la adresa Kamalei Harris, argumentând că tot ceea ce atinge ea „se transformă într-un dezastru total”. El a acuzat-o că a votat pentru legile care „au creat cea mai mare inflație dintr-o jumătate de secol, decimând familiile din clasa de mijloc”.

După lansarea unei serii de atacuri asupra lui Harris, Trump a spus audienței că „trebuia să fie drăguț”, făcând aluzie la comentariile sale de unitate după tentativa de asasinat.

 „Se spune că mi s-a întâmplat ceva când am fost împușcat: am devenit drăguț”, a spus Trump, după care a continuat: „fără supărare, nu voi fi drăguț”.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close