Antena 3 CNN Externe Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”

Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”

BeFunky-collage
Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump tânăr în noul film biografic "The Apprentice". Foto: Getty Images
de A.V.    |    16 Oct 2024   •   16:50

Donald Trump s-a dezlănțuit la adresa filmului biografic în care versiunea sa tânără este interpretată de actorul român, Sebastian Stan. „Fals și lipsit de clasă”, așa califică republicanul pelicula lansată deja în Statele Unite, după ce Trump a încercat să o interzică. În timp ce candidatul la Casa Albă îl acuză pe actorul român de la Hollywood că el și echipa sa sunt „gunoaie umane”, Sebastian Stan bate obrazul fostului președinte american, pe care-l cataloghează drept ipocrit. 

În una dintre scenele filmului pe care fostul președinte american a încercat să îl interzică, Trump, interpretat de actorul român, Sebastian Stan, își violează prima soție. Candidatul republican la Casa Albă tună și fulgeră, deși însăși Ivana Trump a lansat acuzația de abuz sexual, pe durata divorțului său de magnat. Doar că a retras-o ulterior.

„Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre. (…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…) Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a reacționat Donald Trump.

Actorul român Sebastian Stan a venit cu replica pentru Donald Trump chiar la premiera de la Londra a filmului biografic despre candidatul republican la Casa Albă, lansat cu mai puțin de o lună înainte de alegeri.

„Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara”, a răspuns actorul.

Filmul biografic "The Apprentice", tradus: "Povestea Originii lui Trump", se lansează vineri, în cinematografele din țara noastră.

×
Parteneri
x close