Antena 3 CNN Externe Cum se simte Donald Trump după infecția cu COVID-19: ”Am trecut cel mai înalt test”

Cum se simte Donald Trump după infecția cu COVID-19: ”Am trecut cel mai înalt test”

Donald Trump a declarat duminică că și-a revenit complet din COVID-19 și că nu reprezintă un risc de infecție pentru alții, ceea ce îi va permite să revină la organizarea de mitinguri de campanie în ultimele săptămâni ale cursei pentru Casa Albă

o_1ekdo0c6f1ugbo521rgm1eh21hnbb.jpg
de Andreea Cigolea    |    12 Oct 2020   •   09:20

Trump a mai spus, fără a aduce dovezi, că acum este imun. Afirmațiile lui Trump au venit la o zi după ce medicul său a spus că președintele a făcut un test care a arătat că nu mai este infectat.

„Am trecut cel mai înalt test, cele mai înalte standarde și sunt într-o formă excelentă. Se pare că sunt imun, nu știu, poate pentru mult timp sau poate pentru scurt timp. Ar putea fi o viață întreagă. Nimeni nu știe cu adevărat”, a declarat Trump pentru emisiunea Fox News „Sunday Morning Futures”.

„Acum aveți un președinte care nu trebuie să se ascundă în subsol, ca adversarul său”, a spus Trump despre Biden, pe care l-a ironizat pentru că a purtat o mască și a avut un program de campanie cu respectarea distanțării sociale.

Trump s-a adresat susținătorilor de pe un balcon de la Casa Albă sâmbătă după-amiază, fără a purta o mască în timp ce vorbea. În mulțime, majoritatea purtau măști, dar nu respectau liniile de distanțare socială.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close