Antena 3 CNN Externe Donald Trump anunță că nu va mai participa la o dezbatere față în față cu Kamala Harris: "Am câștigat"

Donald Trump anunță că nu va mai participa la o dezbatere față în față cu Kamala Harris: "Am câștigat"

Donald Trump
La dezbaterea televizată din Philadelphia, Donald Trump a avut un discurs haotic și incoerent și s-a lăsat atras constant în capcanele pregătite de rivala sa, Kamala Harris, potrivit presei americane. Foto: Profimedia Images
de A.I.    |    12 Sep 2024   •   23:16

Candidatul prezidențial republican la președinția SUA, Donald Trump, a declarat că nu va participa la o altă dezbatere cu contracandidata democrată Kamala Harris, relatează CNN și BBC.

Cei doi au luat parte, marți seară (miercuri dimineață, după fusul orar al României), la un prim astfel de eveniment, desfășurat la Philadelphia și organizat de ABC News.

Joi, Trump a postat pe rețeaua sa de socializare, numită Truth Social, anunțul că nu va mai participa la o a doua dezbatere, susținând că ar fi câștigat-o pe prima.

Precizarea liderului republican vine după ce staff-ul de campanie al lui Harris a transmis că democrata este pregătită și dispusă să participe la o a doua dezbatere, după cea din Philadelphia.

"Când un boxer pierde o luptă, primele cuvinte pe care le spune sunt: 'Vreau o revanșă'", a scris Trump pe Truth Social.

El a invocat faptul că sondajele îl dau drept câștigător al dezbaterii. Asta, în pofida faptului că tocmai consultările realizate de presa americană după confruntarea din Philadelphia arată faptul că electoratul din SUA a rămas cu impresia că Harris a avut o prestație mai bună.

Donald Trump a adăugat că "toate problemele cauzate de Kamala și Joe (Biden)" au fost "discutate în detaliu" în timpul primei sale dezbateri cu președintele american, în luna iunie, și apoi în timpul celei de-a doua dezbateri, în compania Kamalei Harris.

"Nu va exista o a treia dezbatere!", și-a încheiat Trump postarea, scriind cu majuscule.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close