Antena 3 CNN Externe Donald Trump a vândut cartofi prăjiţi la McDonald's în Pennsylvania

Donald Trump a vândut cartofi prăjiţi la McDonald's în Pennsylvania

Donald Trump intinde o cutie cu cartofi prajiti
Foto: Getty Images
de Adrian Dumitru    |    21 Oct 2024   •   09:27

Donald Trump, fost preşedinte al SUA şi actual candidat republican în alegerile prezidenţiale din noiembrie, a vândut cartofi prăjiţi la McDonald’s în cadrul unui eveniment de campanie în care a încercat să lanseze un atac subtil la adresa Kamalei Harris, care a susţinut că, în tinereţe, a lucrat într-un astfel de restaurant din California.

Deşi ar putea părea doar o scamatorie de campanie la prima vedere, decizia lui Trump de a trece în spatele tejghelei unui restaurant McDonald’s pentru a prăji şi vinde cartofi prăjiţi şi meniuri are în spate un efort de a o ataca din nou pe contracandidata sa, Kamala Harris.

Trump a numit-o „mincinoasă” din nou pe Harris, de această dată acuzând-o că a minţit când a spus că a lucrat la un restaurant McDonald’s pe vremea când era în facultate în California.

Fără să ofere vreo dovadă, candidatul republican a spus că Harris „a inventat” toată povestea. În timp ce le-a servit cartofi prăjiţi jurnaliştilor în Pennsylvania, Trump a numit-o „Kamala mincinoasa” pe contracandidata lui şi a spus că faptul că a lucrat 15 minute la McDonald’s înseamnă că a lucrat deja mai mult acolo decât a făcut-o Harris vreodată.

De cealaltă parte, campania Harris a replicat că Trump este „disperat” şi că „tot ce ştie să facă este să mintă”.

×
Parteneri
x close