Antena 3 CNN Externe Doi poliţişti au fost ucişi într-un atac armat asupra unei dube de penitenciar, în Franţa. Un deţinut periculos a fost ajutat să evadeze

Doi poliţişti au fost ucişi într-un atac armat asupra unei dube de penitenciar, în Franţa. Un deţinut periculos a fost ajutat să evadeze

Doi poliţişti au fost ucişi într-un atac armat asupra unei dube de penitenciar care transporta un deţinut. Atacatorii au reuşit să îl elibereze pe deţinut, acesta fiind în prezent evadat. Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă la locul atacului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi poliţişti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2024   •   14:39

O evadare spectaculoasă a avut loc pe o autostradă din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane înarmate.

Doi polițiști au murit în urma luptelor, iar un deținut a evadat. Atacul a avut loc marți, în jurul orei locale 11.00, în nord-vestul Franței, a anunțat Sky News.

Doi polițiști ai unei închisori au murit în timpul atacului. Alte trei persoane sunt grav rănite. Prizonierul a fugit cu atacatorii, a anunțat Le Parisien.

Martorii susțin că mașina a fost atacată la un punct de taxare de pe autostradă.

Autoritățile franceze au declanșat o amplă operațiune pentru prinderea evadatului și a atacatorilor.

Deţinutul evadat se numeşte Mohammed Amra, un bărbat judecat pentru tentativă de omor.

Sute de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în Franţa într-o acţiune de amploare pentru prinderea atacatorilor care au ajutat un deţinut să evadeze şi au ucis doi poliţişti.

×
Subiecte în articol: Franta atac armat
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close