Antena 3 CNN Externe Directorul FBI nu este sigur dacă Trump chiar a fost lovit de glonț în timpul tentativei de asasinat: „Există unele îndoieli”

Directorul FBI nu este sigur dacă Trump chiar a fost lovit de glonț în timpul tentativei de asasinat: „Există unele îndoieli”

christopher wray donald trump
Directorul FBI, Christopher Wray, stânga, Donald Trump, dreapta. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    25 Iul 2024   •   19:11

Directorul FBI, Christopher Wray, ridică semne de întrebare dacă Trump a fost lovit de un glonț în timpul tentativei de asasinat, potrivit The Guardian.

La scurt timp după ce un bărbat înarmat a deschis focul la mitingul său din Butler, Pennsylvania, Donald Trump a declarat că proiectilul care i-a lovit urechea și i-a provocat sângerarea a fost un glonț.

Însă, ieri, în fața comisiei judiciare a Camerei Reprezentanților, directorul FBI, Christopher Wray, a declarat că nu este clar dacă acesta a fost într-adevăr cazul sau dacă Trump a fost lovit de un șrapnel. 

„În ceea ce îl privește pe fostul președinte Trump, există unele îndoieli dacă este sau nu un glonț sau șrapnel care i-a lovit urechea. Nu știu dacă acel glonț, pe lângă cauzarea unei zgârieturi, ar fi putut ateriza în altă parte.”, a spus acesta.

Trump a fost criticat pentru faptul că nu a fost sincer cu privire la starea sa de sănătate după tentativa de asasinat, care s-a soldat cu moartea unui participant la miting și rănirea altora.

El a publicat un memoriu despre recuperarea sa în urma împușcăturii, întocmit de fostul medic de la Casa Albă și actualul congresman republican Ronny Jackson, dar nu a permis cadrelor medicale care l-au tratat să vorbească public despre starea sa.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close