Antena 3 CNN Externe Diaspora VIDEO. 30 de români care s-au încăierat în stradă cu săbii, bâte și cuțite i-au speriat pe oamenii dintr-un oraș din Spania 

VIDEO. 30 de români care s-au încăierat în stradă cu săbii, bâte și cuțite i-au speriat pe oamenii dintr-un oraș din Spania 

colaj cu doua imagini care arata o incaierare intre mai multe persoane
Încăierare cu săbii și bâte între două familii de români, într-un oraș din Spania FOTO: captură video X/ ESdiario CV
de D.C.    |    17 Sep 2024   •   17:57

Două familii de români i-au speriat pe locuitorii orașului spaniol Canals, după ce au pornit o luptă încrâncenată cu săbii, cuțite și bâte în mijlocul străzii. Incidentul petrecut luni seară, la ora 19:00, s-a soldat cu opt răniți.

Potrivit Las Provincias, încăierarea a implicat aproximativ 30 de persoane din două clanuri familiale de români înrudite între ele. Cei mai mulți ar fi venit la fața locului cu cinci mașini și i-au atacat în stradă pe rivali, lupta fiind filmată de mai mulți martori care ulterior au postat imaginile online.

Sosiți la fața locului, ofițerii din Garda Civilă au identificat nouă persoane care au luat parte la incident. Ulterior, după vizionarea mai multor imagini cu lupta, polițiștii au identificat și alte persoane. Patru persoane au fost arestate pentru încăierare și vătămare corporală, una dintre ele fiind eliberată după câteva ore, fiind vorba de un minor. 

Alte opt ​​persoane au fost rănite, iar una dintre ele este în stare gravă.

Garda Civilă continuă ancheta pentru a stabili exact numărul și identitatea persoanelor implicate în incident și motivul care l-a declanșat.

Presa spaniolă spune că rănitul în stare gravă este un bărbat de 42 de ani care a fost internat într-un spital local cu un prognostic rezervat. Ceilalți răniți - între care și o femeie - au răni produse prin înjunghiere, o parte dintre ei mergând singuri la camerele de gardă.

×
Subiecte în articol: Spania români în Spania încăierare
Citește mai multe din Diaspora
» Vezi toate știrile din Diaspora
Cele mai noi știri
Parteneri
x close