Antena 3 CNN Externe Diaspora Un român și-a dat dispărută iubita, la Berlin, apoi s-a întors în țară. Ce au aflat polițiștii după o săptămână

Un român și-a dat dispărută iubita, la Berlin, apoi s-a întors în țară. Ce au aflat polițiștii după o săptămână

politisti germani in actiune
O românca de 37 ani stabilită în Germania a fost găsită îngropată într-o pădure de la marginea Berlinului FOTO: Getty Images
de D.C.    |    24 Oct 2024   •   13:37

O românca de 37 ani stabilită în Germania a fost găsită îngropată într-o pădure de la marginea Berlinului. Femeia fusese dată dispărută de rude în urmă mai bine de o săptămână. Principalul suspect este iubitul ei, care s-a întors în România la o zi după dispariţia ei. 

Alerta a fost dată în urmă cu mai bine de o săptămână, mai exact pe 16 octombrie, atunci când bărbatul care locuia cu femeia de 37 de ani și-a sunat tatăl și i-a spus că nu reușește să mai dea de ea. 

Tatăl a alertat autoritățile, iar ulterior a început o anchetă care a scos la lumină faptul că femeia era plecată încă din septembrie anul acesta la Berlin, împreună cu iubitul ei, un bărbat în vârstă de 32 de ani. 

La scurtă vreme după ziua în care bărbatul a anunțat că iubita lui era de negăsit, el a revenit în țară, fără să anunțe pe nimeni. Autoritățile din țara noastră au fost anunțate miercuri că trupul româncei a fost descoperit îngropat în liziera unei păduri de la marginea orașului Berlin.

Poliția din țara noastră l-a reținut pe iubitul femeii, care este în acest moment principalul suspect în acest caz de crimă. El a fost dus în fața magistraților, care au decis ca acesta să fie reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi bărbatul să fie prezentat Curții de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă. 

Ancheta a stabilit că pe data de 13 octombrie cei doi iubiți s-au certat, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic despre ei până ce autoritățile din Germania au descoperit cadavrul.

×
Parteneri
x close