Antena 3 CNN Externe Diaspora Doi români, acuzați că au închiriat zeci de mașini în Germania şi le-au vândut pentru 700.000 de euro

Doi români, acuzați că au închiriat zeci de mașini în Germania şi le-au vândut pentru 700.000 de euro

Doi români sunt acuzaţi în Germania că au închiriat zeci de maşini pe care, ulterior, le-au vândut. Prejudiciul se ridică, potrivit autorităţilor, la aproximativ 700.000 de euro.

masini inchiriate strainatate vandute romania acte false pexels.com
Doi români sunt acuzați că au închiriat 32 de mașini în Germania, pe care apoi le-au vândut și au reușit să genereze un profit de 700.000 de euro Sursa foto: pexels.com
de Roxana Mihăiescu    |    01 Dec 2023   •   12:30

Joi, 30 noiembrie, o instanță de la Tribunalul din Heilbronn a demarat procesul împotriva a doi cetățeni români, acuzați de implicare într-o vastă schemă de fraudă comercială.

Bărbații sunt acuzați că ar fi închiriat vehicule și apoi le-au revândut terților, cu documente false.

Potrivit presei internaționale, între martie și septembrie anul trecut, cei doi români au vândut, în mod fraudulos, un total de 32 de vehicule cu o valoare totală de aproximativ 700.000 de euro.

Citește și: Doi români au furat 100.000 de euro de la un pensionar spaniol | S-au lăudat pe Facebook cu averea lor pentru a stârni invidia rudelor din țară

În acest scop, inculpații au făcut acte de identitate false și de înregistrare false. Românii ar fi activat în toată partea de sud a Germaniie, inclusiv în Heilbronn.

A14-a Cameră Penală a programat șapte zile de proces și urmează să audieze patru martori, scrie cotidianul german Stimme, citat de Știri Diaspora.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close