Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă, mamă a patru copii, dispărută în Italia, a fost găsită moartă într-un râu

O româncă, mamă a patru copii, dispărută în Italia, a fost găsită moartă într-un râu

Caz misterios în Italia, acolo unde o româncă dispărută a fost găsită moartă într-un râu. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, a dispărut în urmă cu trei zile, după ce a ieşit de la serviciu.

de Naty Badea    |    22 Mai 2023   •   13:27

Femeia a fost găsită plutind pe apă, de un pescar, care a alertat autorităţile.

Pista principală a carabienierilor ar fi un gest extrem din partea femeii, sinuciderea, însă nu se exclude deocamdată nicio altă pistă, având în vedere că încă se aşteaptă autopsia femeii.

Este vorba despre o moarte misterioasă a unei românce, în vârstă de 31 de ani, mamă a patru copii. Aceasta a plecat la serviciu, făcea curăţenie în anumite locuinţe din Provincia Treviso, din Italia, şi nu s-a mai întors acasă.

Citeşte şi: Adolescent român din Germania, arestat după ce a ajutat doi prieteni să-și omoare tatăl! Crima a șocat Berlinul

Partenerul său de viaţă a văzut că aceasta nu vine acasă ca de obicei, a încercat să o sune de mai multe ori, dar nu i-a răspuns, aşa că spre seară a alertat autorităţile. Carabienierii au început imediat căutările.

Un pescar a văzut plutind pe râul Piave trupul neînsufleţit al femeii dispărute. A chemat imediat carabinierii, care au constatat că este românca de 31 de ani.

Citeşte şi: Bărbat găsit mort, într-un lac din Filiași, județul Dolj. Fratele lui a sunat poliția

Potrivit unor surse din anchetă, pe trupul femeii ar exista semne de violenţă şi că ar fi avut parte, deci, de o moarte agresivă. Pe de altă parte, alte surse spun că nu ar fi aceste urme de violenţă.

Se aşteaptă rezultalele autopsiei, care, speră autorităţile din Italia, să ofere date. astfel încât să poată da un răspuns concret pentru cauzele care au dus la moartea româncei de 31 de ani.

×
Subiecte în articol: Italia romanca moarta disparuta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close