Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă și fiul ei, umiliți de soțul italian: 'Ești o maimuță!'

Româncă și fiul ei, umiliți de soțul italian: 'Ești o maimuță!'

Băiatul unei românce a trăit o experiență de coșmar din cauza propriului tată italian, care l-a jignit și umilit în mod continuu. Românca a decis că nu vrea ca băiatul ei să crească în acest fel, așa că a decis să-i spună adio italianului.

Româncă și fiul ei, umiliți de soțul italian: 'Ești o maimuță!'
Sursa foto: Pixabay.com
22 Iun 2020   •   14:50

"Ești o maimuță" auzea copilul cel mai des din gura tatălui său. Alte dăți, italianul îl scuipa pe băiat și își dădea pantalonii jos în fața lui. Și mama micuțului, care acum are 40 de ani, a fost jignită de nenumărate ori. Când a reușit să scape de bărbat, femeia a depus plângere.

Cum a început totul

Povestea a început în 2008, când românca și italianul s-au cunoscut. Apoi, câțiva ani mai târziu, în 2011, a venit pe lume fiul lor. Coșmarul româncei a început în momentul în care bărbatul și-a pierdut locul de muncă și a început să aibă un comportament de condamnat. "Ești o româncă de c…. Trebuie să lucrezi și pentru mine", îi spunea italianul adesea, potrivit La Nazione.

Femeia a reușit să-l părăsească abia în 2013, iar de atunci se întâlnesc doar în sălile de judecată. Italianul nu a recunoscut nicio faptă, însă judecătorii au decis să-l condamne la un an și două luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, a trebuit să plătească o amendă de 8.000 de euro.

×
Subiecte în articol: romanca
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close