Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă de 19 ani ucisă în Italia. Trupul neînsuflețit al tinerei stă într-o morgă de doi ani deoarece cazul încă nu a fost soluționat

Româncă de 19 ani ucisă în Italia. Trupul neînsuflețit al tinerei stă într-o morgă de doi ani deoarece cazul încă nu a fost soluționat

o_1cv1a3sva35ofkg1fq41lem1aus8.jpg
18 Dec 2018   •   20:24

O româncă de 19 ani, Mariana Tudor Szekereş, a fost ucisă în Italia în urmă cu doi ani, iar de atunci trupul ei neînsuflețit, stă într-o morgă din Salerno. 

Corpul său nu a fost repatriat fiindcă procurorul care se ocupă de acest caz nu a stabilit cauzele exacte ale morții tinerei, motiv pentru care a cerut prelungirea anchetei. 

Anchetatorii au găsit, totuși, un suspect în acest caz. E vorba despre un zidar de 36 de ani, tatăl a trei copii, considerat criminal în serie. Acesta a fost deja condamnat la închisoare pentru uciderea unei alte tinere. 

ADN-ul bărbatului a fost găsit pe corpul româncei. Acesta a mărturisit că a întreținut relații intime cu tânăra, în schimbul unei sume de bani, dar a negat crima. 

Ancheta continuă în acest caz, potrivit ilmattino.it.

×
Subiecte în articol: romanca morga
Parteneri
x close