Antena 3 CNN Externe Diaspora Reacția sfâșietoare a familiei româncei moarte în atacul sângeros din Londra! Ce vor face cu banii primiți din donații

Reacția sfâșietoare a familiei româncei moarte în atacul sângeros din Londra! Ce vor face cu banii primiți din donații

o_1bd3n9j6e1ol0163950n1cm21a9j8.jpg
07 Apr 2017   •   11:08

Vestea că Andreea Cristea, victimă a atacului sângeros din Londra, a murit a venit ca un fulger pentru familia acesteia. Toată lumea spera să-și revină, însă tânără nu a mai putut lupta, scrie SpyNews.

Andreea Cristea, românca victimă a atacului sângeros din Londra, a încetat din viață joi. Familia nu-și poate reveni din șoc, toți sperau ca aceasta să-și revină. Imediat ce au aflat de tragica veste că fiica lor a fost victimă a atacului sângeros, familia a plecat de urgență la Londra. După multe rugăciuni, lacrimi vărsate de rudele Andreei Cristea, românca nu a mai rezistat și s-astins din viață joi.

"După ce s-a luptat pentru viața ei timp de 2 săptămâni, îndrăgita noastră Andreea, minunata fiică, soră, parteneră, prietenă dedicată, unică și cea mai iubitoare de viață, a fost în mod crud și brutal scoasă din viețile noastre în cel mai cumplit mod. Va rămâne mereu în amintirea noastră ca o rază de soare care va străluci pentru totdeauna în inimile noastre", au declarat rudele, conform BBC.com.

Andrei Burnaz și prietenii Andreei Cristea au încercat să strângă bani pentru a încerca să o salveze pe tânără. Familia Andreei Cristea a anunțat că banii primiți din donații îi vor folosi pentru o cauză nobilă. 

×
Subiecte în articol: familie reactie
Citește mai multe din Diaspora
» Vezi toate știrile din Diaspora
Cele mai noi știri
Parteneri
x close