Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie

O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie

romanca
Rebecca Tentea, o româncă de 14 ani, a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie FOTO: Facebook/ Rebecca Tentea
de D.C.    |    25 Oct 2024   •   13:20

O româncă de 14 ani a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie. Rebecca Tentea a intrat în lumea modellingului în urmă cu 6 ani și cu toate că are deja o carieră de succes ca model, este și o elevă excelentă, dar și o artistă talentată.

Rebecca s-a născut la Filiași, în județul Dolj, și a emigrat în Marea Britanie împreună cu familia sa pe când avea de 4 ani. Familia este stabilită în Wembley. A câștigat titlul de cea mai frumoasă fată din Marea Britanie la categoria 13-15 ani, iar anul viitor va reprezenta Regatul Unit într-o competiție globală ce va avea loc în SUA.

„Vreau să devin cea mai frumoasă fată din lume la categoria mea de vârstă. Nu mă va interesa ce vor spune băieții despre mine, sunt încă foarte tânără… Prioritatea mea în acest moment și în următorii ani sunt studiile, îmi doresc să intru la Facultatea de Criminologie”, a spus Rebecca.

A intrat în lumea modelingului în urmă cu șase ani și a avut prezentări de modă în Londra, dar și în România. În prezent, ea este imaginea a două branduri de modă pentru adolescenți.

×
Parteneri
x close