Antena 3 CNN Externe Diaspora O italiancă a încercat să-şi bage fiul la închisoare, geloasă pe relaţia sa şi ca să îl despartă de iubita româncă

O italiancă a încercat să-şi bage fiul la închisoare, geloasă pe relaţia sa şi ca să îl despartă de iubita româncă

Mainile unui barbat care scrie cu un stilou pe o foaie de hartie, iar langa se afla un ciocanel dintr-o sala de judecata
În timpul ședinței de judecată femeia s-a contrazis şi a mărturisit că a inventat totul din gelozie față de iubita fiului său, o femeie de naționalitate română, care mai fusese căsătorită şi pe care o considera nepotrivită pentru el din cauza diferențelor sociale. Sursa foto: Getty images (poza cu caracter ilustrativ)
de N.B.    |    24 Oct 2024   •   14:38

Un bărbat italian în vârstă de 37 de ani din localitatea italiană Anagni, provincia Frosinone din Lazio, a fost achitat de acuzațiile de rele tratamente împotriva mamei sale, după ce instanța a constatat că aceasta a mințit și a încercat să-i însceneze faptele.

Potrivit Il Messaggero, mama şi-a acuzat fiul de comportament abuziv, susținând că acesta ar fi amenințat-o că va sfârși rău. Acuzațiile au fost foarte grave, vorbim despre abuz în familie și tâlhărie calificată.

Cu toate acestea, în timpul ședinței de judecată femeia s-a contrazis şi a mărturisit că a inventat totul din gelozie față de iubita fiului său, o femeie de naționalitate română, care mai fusese căsătorită şi pe care o considera nepotrivită pentru el din cauza diferențelor sociale.

Incidentul care a dus la arestarea bărbatului a avut loc în decembrie 2023, când, în urma unei altercații publice, acesta a fost reținut. După ce acuzațiile au fost aprobate de judecător, bărbatul a fost obligat să poarte un dispozitiv de monitorizare electronică și i s-a interzis să se apropie de mama sa.

În fața instanței, însă, mama a prezentat o versiune diferită față de cea inițială, susținând că fiul ei nu a bătut-o, ci a încercat să o readucă în casă de pe balcon, unde aceasta amenința să se automutileze.

De asemenea, femeia a negat ceea ce declarase iniţial şi anume că ar fi fost forțată să semneze un document prin care îi oferea fiului suma de 2.000 de euro pentru închirierea unui imobil unde să locuiască împreună cu partenera sa.

Avocaţii bărbatului au reuşit să convingă instanța de nevinovăția acestuia, iar acuzațiile au fost respinse în final.

În urma achitării bărbatului italian, Parchetul ia în calcul posibilitatea de a iniția o acțiune legală împotriva femeii cu acuzaţia de calomnie.

×
Etichete: Italia furt gelozie
Parteneri
x close