Antena 3 CNN Externe Diaspora Mister în cazul morții Andreei Rebenciuc, în Italia. Principalul suspect i-a dat droguri. Rămășițele româncei, găsite după doi ani

Mister în cazul morții Andreei Rebenciuc, în Italia. Principalul suspect i-a dat droguri. Rămășițele româncei, găsite după doi ani

Andreea Rabciu ?i iubitul ei Simone Gresti
Principalul suspect în dispariţia şi moartea Andreei Rabciuc, Simone Gresti va fi trimis în judecată pentru trafic de droguri. Investigaţia în acest dosar a început în cadrul anchetei dispariţiei româncei, când procurorii şi-au dat seama şi au adunat probe consistente care demostrau că italianul traficase în repetate rânduri droguri şi îi oferise cocaină chiar şi iubitei sale românce. Sursa foto: Captura Rai3
de N.B.    |    26 Sep 2024   •   10:25

Principalul suspect în dispariţia şi moartea Andreei Rabciuc, Simone Gresti va fi trimis în judecată pentru trafic de droguri. Investigaţia în acest dosar a început în cadrul anchetei dispariţiei româncei, când procurorii şi-au dat seama şi au adunat probe consistente care demostrau că italianul traficase în repetate rânduri droguri şi îi oferise cocaină chiar şi iubitei sale românce.

 În cadrul acestui dosar Simone Gresti a fost plasat în arest la domiciliu încă din luna iunie, iar procurorii cer acum judecarea sa imediată, mai ales că se pare că italianul a traficat droguri şi cu puţin timp de a fi arestat şi plasat în arest la domiciuliu.

În luna iunie când s-a finalizat dosarul de trafic de droguri, Simone Gresti a fost pus şi sub acuzaţia de rele tratamente aplicate atât fostei iubite, Andreea Rabciuc, cât şi actualei iubite, care, însă, a refuzat să depună plângere penală.

Rămâne deschisă şi în curs de finalizare ancheta cu privire la moartea româncei, în care procurorii îl consideră pe Simone Gresti singurul suspect şi responsabil, acesta fiind cercetat pentru omor voluntar, răpire și instigare la sinucidere. În cadrul acestei anchete încă se aşteaptă diverse rapoarte tehnice şi expertize esenţiale pentru a reconstitui circumstanţele în care a decedat Andreea Rabciuc.

Potrivit Parchetului, Simone este singura persoană responsabilă de sfârşitul tinerei românce în vârstă de 27 de ani cu care a petrecut ultima noapte în care a fost în viaţă, în martie 2022, la o petrecere care a avut loc în interiorul unei rulote cu alţi doi prieteni, certându-se până în zori. Andreea a plecat de la petrecere pe jos, singură și fără telefon mobil pentru că acesta rămăsese în posesia lui Simone Gresti. Cum a intrat apoi în ferma unde i-au fost găsite rămăşiţele în ianuarie 2024, la mai puțin de un kilometru de rulotă, și cum a murit nu se știe încă.

×
Subiecte în articol: disparitie Italia Andreea Rabciuc crima
Citește mai multe din Diaspora
» Vezi toate știrile din Diaspora
Cele mai noi știri
Parteneri
x close