Antena 3 CNN Externe Diaspora Italienii din Ostia sunt îngroziți după ce o lebădă a fost momită cu pâine și apoi mâncată și îl acuză pe un român că a făcut asta

Italienii din Ostia sunt îngroziți după ce o lebădă a fost momită cu pâine și apoi mâncată și îl acuză pe un român că a făcut asta

2 lebede care plutesc pe apa
Românul bănuit că a a mâncat lebăda locuieşte sub podul care traversează Canalul Pescarilor de la Ostia. Sursa foto: captura video
de N.B.    |    24 Oct 2024   •   12:25

Șoc printre vizitatorii Canalului Pescarilor din Ostia, unde o lebădă maiestuoasă a dispărut, iar pescarii îl învinovăţesc pe un român care locuieşte în zonă şi pe care îl acuză că ar fi prăjit şi mâncat pasărea.

Dovada principală ar fi un foc aprins imediat după dispariția lebedei, ale cărui urme au fost văzute de numeroase persoane, printre care și Claudio Atzori, președintele Parcului Iazului, încă traumatizat și supărat de cele întâmplate, relatează presa din Italia. "Lebăda locuia aici liniștită de ceva vreme cu partenerul său și cei doi pui", a explicat Claudio Atzori.

Preşedintele parcului povesteşte că în apropiere, chiar lângă Canalul Pescarilor, sub podul care îl traversează, locuieşte un om fără adăpost, de origine română, care merge mereu desculț. Se pare că pescarii din zonă i-au spus directorului parcului că lebăda ar fi fost atrasă cu bucăți de pâine de acest bărbat care ulterior a capturat pasărea pentru a o mânca.

Niciunul dintre martori, însă, nu l-a văzut pe român în timp ce gătea sau mânca pasărea respectivă, dar oamenii au observat urmele focului aprins de principalul suspect în acest caz şi oalele cu care acesta a gătit. 

Pescarii sunt îngrijoraţi că ar putea dispărea şi restul de lebede care continuă să trăiască în zonă şi cer măsuri pentru protejarea păsărilor.

×
Etichete: Italia lebede
Parteneri
x close