Antena 3 CNN Externe Diaspora Povestea impresionantă a lui George, românul care s-a stabilit în Anglia și a ajuns cetățean de onoare

Povestea impresionantă a lui George, românul care s-a stabilit în Anglia și a ajuns cetățean de onoare

George Șerban, un român stabilit în Anglia, a impresionat pe toată lumea cu povestea sa de viață. George a pornit de la meseria de la zilier, iar ani mai târziu a ajuns pe culmile succesului când devenit ofițer de poliție și, ulterior, cetățean de onoare în Ward Ryburn.

BeFunky-collage (28)
Povestea impresionantă a lui George, românul care s-a stabilit în Anglia și a ajuns cetățean de onoare în Ward Ryburn. A început ca zilier, apoi a ajuns cel mai respectat ofițer de poliție din întreaga comunitate Sursa foto: Facebook
de Roxana Mihăiescu    |    29 Noi 2023   •   15:07

În urmă cu 30 de ani, George a plecat din România și a decis să se mute în Anglia, unde a început activitatea de zilier.

Adaptarea nu a fost una deloc ușoară, a avut nevoie de timp să depășească barierele lingvistice și sociale și să-și construiască drumul într-o țară nouă. Mai apoi, George și-a găsit locul la o fabrică de confecții, unde a muncit timp de opt ani. Cu toate acestea, tânărul și-a dorit mai mult de la viață.

Cu încredere că va reuși să-și îndeplinească visul pe care îl avea încă din copilărie, George a făcut primii pași în direcția în care își dorea să meargă. După multă muncă și perseverență, în anul 2004, românul și-a împlinit dorința de a deveni ofițer de poliție în West Yorkshire.

Citește și: "Sunt mandră de această şansă" | Ea este Maria, mamă a patru copii, care s-a înrolat în armată la 42 de ani

De la zilier, la ofițer de poliție și cetățean de onoare în Ward Ryburn

După aproape 19 ani de devotament comunității din Ryburn, unde a fost responsabil de oameni și locuri, George a reușit să treacă examenul pentru a deveni ofițer de poliție la Greater Manchester, îndeplinindu-și astfel visul, potrivit Specialstories.eu.

În anul 2025, românul a primit titlul de cetățean de onoare în Ward Ryburn, în semn de recunoștință pentru contribuția sa semnificativă la comunitate.

Ziariștii britanici au realizat mai multe reportaje în care au pus în evidență activitatea sa remarcabilă în calitate de polițist.

×
Citește mai multe din Diaspora
» Vezi toate știrile din Diaspora
Cele mai noi știri
Parteneri
x close