Antena 3 CNN Externe Diaspora Comunitatea română, premiată de autoritățile din Madrid | "Nu numai că sunt foarte muncitori, dar sunt și cei mai activi"

Comunitatea română, premiată de autoritățile din Madrid | "Nu numai că sunt foarte muncitori, dar sunt și cei mai activi"

Românii au primit cea mai înaltă distincție din partea Guvernului Regional Madrid pentru felul în care s-au integrat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   19:28

Comunitatea românească din capitala Spaniei nu este doar cea mai numeroasă, ci și cea care contribuie în cea mai mare măsură la dezvoltarea economică și socială, la bunăstarea societății locale, susţin autorităţile de acolo.

"Astăzi îi recompensăm și pentru altceva pe românii care trăiesc în Comunitatea Madrid. Pentru că este populația străină, care creează mai multe companii în regiunea noastră.

Adică românii nu numai că sunt foarte muncitori, dar sunt și cei mai activi oameni din regiunea noastră, cu efortul și curajul lor, ne ajută să creăm locuri de muncă și să oferim oportunități altora.

La noi trăiesc deja peste 144.000 de persoane, luptând ca orice alt madrilean aici, acasă", a declarat Isabel Diaz Ayuso, președinta Comunității Madrid.

×
Subiecte în articol: Romani diaspora Madrid premiu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close