Antena 3 CNN Externe Diaspora Caz şocant în Germania. Un român este acuzat că şi-a ucis iubita şi a zidit-o

Caz şocant în Germania. Un român este acuzat că şi-a ucis iubita şi a zidit-o

Doi politisti germani cu spatele
Femeia de 48 de ani fusese dată dispărută pe 16 octombrie de familia sa, în timp ce prietenii susţin că nu mai reuşeau să o contacteze de mai multă vreme. Sursa foto: Getty images (poza cu caracter ilustrativ)
de N.B.    |    24 Oct 2024   •   14:47

Românul în vărstă de 47 de ani a fost arestat fiind suspectat că şi-a ucis iubita şi a zidit-o apoi într-unul din pereţii locuinţei sale din Stuttgart, în Germania.

Femeia de 48 de ani fusese dată dispărută pe 16 octombrie de familia sa, în timp ce prietenii susţin că nu mai reuşeau să o contacteze de mai multă vreme, realtează presa germană.

Anchetatorii l-au audiat iniţial pe iubitul român şi pentru că acesta a dat declaraţii contradictorii, atunci poliţiştii au decis să facă percheziţii la domiciliul lui. Operaţiunea s-a desfăşurat cu ajutorul unor câini special antrenaţi, astfel agenţii de poliţie au ajuns să spargă unul dintre zidurile casei. Acolo au descoperit cadavrul femeii dispărute. Românul a fost arestat.

Ancheta continuă, asta pentru că autorităţile vor să afle contextul crimei, succesiunea exactă a evenimentelor și un posibil motiv care a dus la respectiva faptă.

×
Etichete: Germania crimă
Parteneri
x close