Antena 3 CNN Externe Diaspora Britanicii s-au trezit din nou cu un român periculos abia deportat. Și-a amenințat iubita că îi taie fața ca să arate ca Joker

Britanicii s-au trezit din nou cu un român periculos abia deportat. Și-a amenințat iubita că îi taie fața ca să arate ca Joker

barbat cu barba
Dragoș Henter FOTO: Facebook/ Dragoș Henter
de D.C.    |    14 Oct 2024   •   12:37

Un bucătar român deportat în țară după ce și-a supus partenera la violențe incredibile ani la rând și amenințat-o că îi taie fața ca să arate ca Joker din filmele Batman a fost găsit în Marea Britanie la doar 17 zile după ce i s-a ordonat să plece.

Dragoș Henter a fost condamnat la 32 de luni de închisoare anul trecut, după ce și-a amenințat partenera că îi va tăia fața pentru a o face să semene cu Joker din filmele Batman. De asemenea, timp de patru ani, el a supus-o la chinuri incredibile și, ulterior, a fost prins în închisoare cu cartele SIM ilegale.

Poliția a spus că Henter era un pericol public și a fost deportat înapoi în România, pe 21 august, după ce și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea. Dar după numai 17 zile, pe 7 septembrie, Henter a reușit să se strecoare înapoi în Marea Britanie și a fost depistat conducând beat în Dundee, Scoția, potrivit Daily Mirror.

Când a fost oprit de polițiști, le-a dat un nume fals, însă verificările făcute au stabilit că acesta intrase ilegal în Scoția.

Henter, de 32 de ani, a fost condamnat din nou la sfârșitul săptămânii trecute la 4 luni de închisoare pentru conducere în stare de ebrietate. De asemenea, el a recunoscut că a intrat ilegal în Marea Britanie, încălcând ordinul de deportare. O sursă a declarat pentru publicația citată că Henter le-a spus polițiștilor că a dat mită 10.000 de lire sterline pentru a fi introdus ilegal în Marea Britanie, ca să fie împreună cu soția și copii lui.

Atunci când a fost interogat de poliție, Henter a spus că avea de gând să se întoarcă în Scoția de fiecare dată când va fi deportat în România. 

Instanța a stabilit că românul are numeroase condamnări anterioare, inclusiv pentru violență domestică, agresiune și deținere de arme ofensive.

A fost condamnat la 32 de luni de închisoare după ce și-a atacat partenera cu cuțitul. În februarie 2020, Henter i-a spus că o va tăia dacă vorbește cu alți bărbați. Procurorul Gavin Burton a declarat în instanță: „I-a spus că dacă o va vedea vreodată vorbind cu un alt bărbat, îi va tăia față în așa fel încât să semene cu Joker”.

Dragoș Henter se află deocamdată într-o închisoare din Scoția, autoritățile urmând să stabilească ce vor face cu el după ispășirea noii pedepse.

×
Citește mai multe din Diaspora
» Vezi toate știrile din Diaspora
Cele mai noi știri
Parteneri
x close