Antena 3 CNN Externe Descălecare delicată: Prinţul Harry cade de pe cal în timpul unui meci de polo (VIDEO)

Descălecare delicată: Prinţul Harry cade de pe cal în timpul unui meci de polo (VIDEO)

Descălecare delicată: Prinţul Harry cade de pe cal în timpul unui meci de polo (VIDEO)
02 Feb 2010   •   11:18

Prinţul Harry al Marii Britanii îşi continuă acţiunile de binefacere pe insula Barbados, din Marea Caraibelor. Fiul cel mic al prinţului Charles şi-a încercat puterile la un meci de polo, un sport tradiţional pentru familia regală britanică. Echipa lui Harry a câştigat meciul, dar prinţul a fost eroul unui incident mai degrabă caraghios.

"O descălecare delicată". Aşa a definit comentatorul meciului incidentul care i-a trimis la pământ atât pe Harry cât şi pe calul său. Amândoi s-au ridicat de îndată iar prinţul a aruncat cât colo ciocănelul de polo.

Harry nu era supărat din cauza situaţiei ridicole în care fusese pus, ci pentru ca a crezut că a pierdut o importantă donaţie pentru acţiunile sale de binefacere. Un bogătaş local, rămas anonim, oferise 30.000 de lire sterline cu condiţia tânărul prinţ să rămână în şa până la încheierea partidei.

Banii au ajuns, totuşi, unde trebuie deoarece donatorul s-a făcut că nu vede căderea prinţului. Într-un mod mai puţin elegant, Harry a dat vina pe calul care nu i-ar fi urmat întocmai ordinele.

În cursul vizitei sale în Barbados, prinţul Harry a vizitat un spital şi a contribuit la colectarea a peste 500 de mii de lire sterline, destinate sinistraţilor din Haiti şi săracilor din Africa.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close