Antena 3 CNN Externe Demisia unui angajat a devenit virală pe internet datorită sincerităţii sale: „Mă voi întoarce"

Demisia unui angajat a devenit virală pe internet datorită sincerităţii sale: „Mă voi întoarce"

barbat angajat cerere de demisie
Internauţii au apreciat sinceritatea și abordarea autentică în tranzițiile de carieră ale angajatului. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2024   •   22:11

Într-o lume în care demisiile sunt adesea însoțite de formalități, o scrisoare de demisie din partea unui angajat ghanez a devenit virală pe internet datorită unei abordări neobișnuite. Internauţii au apreciat sinceritatea, dar mai ales felul cum a văzut bărbatul tranzițiile la nivel de carieră.

Scrisoarea de demisie a câștigat popularitate după ce a fost distribuită pe Instagram. Mai exact,  angajatul îşi exprimă dorinţa de a părăsi compania pentru un nou loc de muncă, dar în acelaşi timp cere să fie primit înapoi dacă noul job nu va funcționa.

„Mă voi întoarce”, afirmă el în notă, care a rezonat cu mulți utilizatori ai internetului care au găsit-o hilară, în timp ce alții au apreciat sinceritatea și abordarea sa autentică în tranzițiile de carieră.

Potrivit presei, scrisoarea de demisie provine din Nsuta Wassa, un oraș din Ghana, iar angajatul scrie:

„Am obținut un nou loc de muncă la o companie și aș dori să încerc și acel loc. În caz că nu va funcționa, mă voi întoarce.”

Scrisoarea transmite, de asemenea, aprecierea pentru companie și managementul acesteia.

„Aș dori să mulțumesc întregii echipe de management, în special domnului Nappo”, notează el înainte de a încheia cu: „Îi doresc companiei tot ce e mai bun.”

Reacţia internauţilor

„Este întotdeauna bine să spui că s-ar putea să te întorci în viitor la angajatorul tău. Funcționează",

„Așa cum se spune, niciodată nu arde podurile în urma ta",

 „Chiar am făcut asta la joburile mele anterioare și am revenit de 2-3 ori. Funcționează",

 „Toți avem nevoie de astfel de încredere că vom fi angajați înapoi de unde ne demisionăm, dar totuși prea multă onestitate"

„Dacă el este suficient de bun, compania va dori să-l aibă înapoi", sunt doar câteva din comentariile internauţilor care au considerat foarte amuzantă scrisoarea de demisie a angajatului. 

 

 

×
Subiecte în articol: demisie scrisoare moment viral
Parteneri
x close