Antena 3 CNN Externe Modul în care au acționat cele două persoane care au ucis-o pe micuța Danka. Anchetatorii îi caută trupul într-o groapă de gunoi

Modul în care au acționat cele două persoane care au ucis-o pe micuța Danka. Anchetatorii îi caută trupul într-o groapă de gunoi

Anchetatorii încearcă să găsească trupul micuței Danka, fetița dispărută în Serbia, după ce persoanele care au mărturisit că au ucis-o i-au condus pe aceștia către locul unde au abandonat trupul.

de Laura Dinu    |    04 Apr 2024   •   13:38

Potrivit presei locale, doi angajați ai Societății de Utilități Publice „Vodovod” din Bor, care lucrau în Banjsko Polje, și care circulau cu viteză foarte mare, au lovit-o cu mașina pe fetiță, care ieșise din curte. 

Micuța s-ar fi aflat chiar în mijlocul drumului când a fost spulberată de mașină. 

Cei doi au oprit, au coborât din autovehicul, însă, în loc să încerce să îi salveze viața, au ales să o bage în portbagaj. De acolo, au plecat spre o groapă de gunoi din zonă, unde au aruncat trupul fetiței, pe care l-au acoperit ulterior cu gunoaie. 

Bărbații au curățat mașina cu acizi și substanțe chimice pentru a îndepărta petele de sânge din portbagaj. Doar prin analize criminalistice și prin folosirea lămpilor speciale, anchetatorii au reușit să determine urme de sânge. Ulterior s-a stabilit că sângele îi aparține fetiței.

Se presupune faptul că cei doi s-au întors de mai multe ori la groapa de gunoi unde s-au asigurat că trupul micuței nu este vizibil.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu micuța Danka, fetița ucisă în Serbia

Cei doi și-au mărturisit crima

Vestea că micuța Danka a fost ucisă a venit chiar din partea președintelui Serbiei, Aleksander Vucic.
”Avem vești proaste în legătură cu copilul, micuța noastră Danka din Bor. Poliția a arestat două persoane care, dacă înțeleg corect, au ucis-o pe micuța Danka. Și, din câte am înțeles, au recunoscut că au comis crima.

Acum îi conduc pe polițiști la locul unde au aruncat cadavrul copilului”, a spus președintele. 

×
Subiecte în articol: Danka Ilic Serbia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close