Antena 3 CNN Externe Cum arată un apartament în cel mai scump hotel din lume. Până și Beyonce cu Jay Z s-au cazat acolo

Cum arată un apartament în cel mai scump hotel din lume. Până și Beyonce cu Jay Z s-au cazat acolo

O cameră se închiriază cu 100.000 de dolari pe noapte

Cum arată un apartament în cel mai scump hotel din lume. Până și Beyonce cu Jay Z s-au cazat acolo
Cum arată interiorul celui mai scump apartament din lume
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2024   •   06:00

La hotelul Atlantis The Royal din Dubai, este cea mai scumpă cameră de hotel din lume, cu un preț de cerere începând de la aproximativ 100.000 USD pe noapte.

Suita duplex, situată la etajele 18 și 19 ale hotelului, oferă vederi de 360 ​​de grade asupra Palmierului și Golfului Arabic și a găzduit oaspeți celebri, inclusiv Beyoncé și Jay Z, șefi de stat și regali.

Sala de mese formală poate găzdui până la 12 oaspeți, iar bucătarii pot fi solicitați să gătească pentru o experiență de luat masa privată.

Barul cu înălțime dublă este perfect pentru cocktail-urile la apus - deși nu vă veți face propriile băuturi, deoarece există un barman 24 de ore pe zi gata să vă pregătească preferatele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Camerele suitelor sunt conectate printr-o aplicație mobilă, permițând oaspeților să controleze termostatul camerei, iluminatul și televizorul de la distanță.

Biblioteca cu trei înălțimi oferă un spațiu retras pentru a lucra, a citi sau a vă relaxa. Sala de divertisment este echipată cu un ecran LED pentru o experiență home cinema.

Suita oferă serviciu de majordom nonstop, inclusiv servicii precum despachetarea bagajelor și selecția de perne din meniul de perne de lux. Fiecare cameră are vederi uimitoare, inclusiv băile îmbrăcate cu marmură.

Oaspeții se pot bucura de facilități de designer realizate de casa de modă franceză Hermès, precum și de periuțe de dinți, piepteni și perii aurii la comandă.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat
x close