Antena 3 CNN Externe Criză pe aeroportul Heathrow. British Airways şi-a amânat transferul zborurilor către noul terminal

Criză pe aeroportul Heathrow. British Airways şi-a amânat transferul zborurilor către noul terminal

Criză pe aeroportul Heathrow. British Airways şi-a amânat transferul zborurilor către noul terminal
11 Apr 2008   •   18:18

Terminalul 5 al aeroportului Heathrow, unul dintre cele mai mari din Europa, care a fost conceput pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite pasagerilor, se află în mijlocul unei crize de proporţii. British Airways şi-a anulat vineri operaţiunile de transfer ale zborurilor către noul terminal, care a costat nu mai puţin de 4,3 miliarde de lire sterline.

GALERIE FOTO - NOUL TERMINAL 5



Renumita companie aeriană britanică spera să-şi mute toate zborurile de la terminalul 4 la cel cu numărul 5, până la sfărşitul lunii aprilie. Vineri însă, British Airways a declarat că transferul a fost anulat pentru o dată încă necunoscută din luna iunie, răspândind temeri privind haosul care ar putea avea loc, din această cauză, în timpul zborurilor de la vară.



Transferul zborurilor către noul terminal va fi făcut cel mai devreme pe 5 iunie conform directorului companiei, Willie Walsh. Întârzierea nu numai că afectează reputaţia companiei British Airways dar ar putea afecta de asemenea şi planurile altor companii aeriene care ar fi trebuit să-şi transfere zborurile la terminalul 4 al aeroportului Heathrow.

Companiile aeriene afectate de această decizie ar putea acum să ceară despăgubiri de la British Airways, pentru pierderile suferite.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close