Antena 3 CNN Externe Reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2020

Reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2020

Cristiano Ronaldo este autorul unui nou moment controversat la EURO 2020, după ce a aruncat cu banderola de căpital pe jos, în repetate rânduri, la finalul meciului pierdut de campioana europeană din 2016 cu 1-0.

o_1f99ecbi117l1vjo165n1v9gaf4j.jpg
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    28 Iun 2021   •   17:03

Campionii europeni en-titre au fost învinși cu 1-0 de Belgia la Sevilla, în urma unui gol uimitor a lui Thorgan Hazard, spre finalul primei reprize.

Una peste alta, a fost o întâlnire incredibil de frustrantă pentru selecționata Portugalia, iar talismanul Cristiano Ronaldo a avut o ieșire nervoasă foarte controversată după fluierul final.

El a fost surprins cum a aruncat cu banderola, în careul adversarilor, în timp ce fundașii celebrau calificarea împreună cu portarul Belgiei.

Totodată, în timp ce se îndrepta spre tunel, atacantul de la Juventus - care a care nu a putut să treacă de apărarea experimentată a Belgiei - a aruncat banderola de căpitan pe gazon, iar apoi a lovit-o cu piciorul.

Incidentul a fost surprins de un fan care a fost prezent pe arena Estadio de la Cartuja.

După ce Ronaldo a dat cu șutul în banderolă, un membru al personalului a ridicat-o și apoi a încercat să-l consoleze pe golgheterul Portugaliei.

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a răspuns cu un alt gest de frustrare înainte de a coborî în tunel.

Acesta a fost cel mai probabil ultimul meci de EURO pe care l-a jucat Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, care se va retrage cel mai probabil până la următoarea ediție a competiției.

Starul lui Juventus a făcut istorie pentru naționala Portugaliei, după ce a înscris în tricoul acesteia 109 goluri și după ce a ridicat deasupra capului trofeul EURO 2016.

×
Subiecte în articol: Euro 2020
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close