Antena 3 CNN Externe Crimă în stil mafiot la Atena, atribuită „Mafiei din Mykonos”. Poliția este în alertă pentru a-l prinde pe asasin

Crimă în stil mafiot la Atena, atribuită „Mafiei din Mykonos”. Poliția este în alertă pentru a-l prinde pe asasin

Panagiotis Stathis  crima Atena
Panagiotis Stathis a fost ucis în mașina partenerului său de afaceri. Sursa foto: x.com/thepapergr
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2024   •   18:24

O execuție în stil mafiot a avut loc marţi, la Atena. Ancheta poliției privind asasinarea unui inginer în vârstă de 54 de ani în suburbia Psychiko din nordul Atenei, marți dimineață, se axează pe activitățile profesionale ale victimei pe insulele de vacanță populare, unde construcțiile ilegale sunt foarte răspândite, scrie ekathimerini.com.

Victima, identificată drept Panagiotis Stathis, făcea studii de cadastru în Mykonos, Paros și Ios încă de la sfârșitul anilor 1990, prin intermediul unei societăți pe care o deținea împreună cu un partener.

Panagiotis Stathis conducea maşina partenerului său când a fost împușcat, transmit autorităţile.

Studiile făcute de el erau destinate autorităților locale și investitorilor care intenționau să construiască pe insule, în special în Mykonos, unde Stathis chiar depusese un raport de agresiune fizică în 2021.

Criminalul a tras cel puțin 15 gloanțe, fugind apoi rapid de la locul faptei

Panagiotis Stathis a fost împușcat, marţi dimineaţă, în timp ce se afla în BMW-ul partenerului său. Crima a avut loc în fața sediului companiei lor, la colțul străzilor Kritis și Eikostis Pemptis Martiou.

Potrivit primelor informaţii, a fost împușcat de un individ pe o motocicletă. Acesta s-a apropiat de mașina în care se afla Stathis și a tras pe geam.

O înregistrare audio din momentul împușcăturii a arătat că atacatorul a tras mai multe gloanțe, a făcut o pauză de câteva secunde și apoi a tras din nou.

Cel puțin 15 cartușe ar fi fost găsite la fața locului.

Asasinul l-ar fi urmărit pe Stathis de la domiciliul său până la firma din Psychiko și a deschis focul asupra sa de îndată ce bărbatul de 54 de ani a oprit mașina pentru a parca.
 

×
Subiecte în articol: crima atena asasinat Panagiotis Stathis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Medicul care a amenințat un șofer cu pistolul spune că s-a simțit „în pericol”
x close