Antena 3 CNN Externe Crimă șocantă lângă Paris: Un român a fost găsit mort într-un hotel, cu răni „de o violență rar întâlnită”

Crimă șocantă lângă Paris: Un român a fost găsit mort într-un hotel, cu răni „de o violență rar întâlnită”

banda galbena politie franta getty
Trupul românului, găsit într-o baltă de sânge, prezenta numeroase răni de înjunghiere. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    28 Oct 2024   •   12:35

Un român de 50 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Meaux, o localitate situată la 40 de kilometri de Paris, în regiunea Ile de France. Primele indicii ale poliției sugerează o crimă „de o violență rar întâlnită”, victima fiind înjunghiată de mai multe ori. 

Bărbatul se afla de câteva zile la un hotel din Meaux, în Departamentul Marne sur Seine, regiunea Ile de France. Locul crimei, descris de poliție ca fiind de o violență „rar întâlnită”, a trezit multe semne de întrebare asupra motivelor presupusei crime.

Trupul românului, găsit într-o baltă de sânge, prezenta numeroase răni de înjunghiere și a fost descoperit de un angajat al hotelului. La sosirea autorităților, acestea au constatat că decesul survenise cu câteva ore înainte.

Potrivit unor surse din poliție citate de viralmag.fr, bărbatul nu crease niciun fel de probleme personalului hotelului și nu atrăsese atenția în vreun fel, făcând crima și mai greu de înțeles.

„Dată fiind starea corpului și circumstanțele, este clar că avem de-a face cu o crimă de o violență rar întâlnită. E o certitudine”, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Loviturile puternice de cuțit nu i-au oferit nicio șansă victimei, iar atacatorii au manifestat o „încăpățânare necruțătoare”, potrivit aceleiași surse. Rezultatele necropsiei vor oferi mai multe indicii pentru a găsi suspecții și a elucida motivele acestei crime violente.

Anchetatorii nu au identificat încă autorii și nici dacă este vorba despre o răzbunare, o reglare de conturi sau o afacere „sordidă”. Echipa de investigație a colectat probe de la fața locului și audiază martori, printre care angajați și clienți ai hotelului din Meaux.

Descoperirea macabră i-a tulburat profund atât pe angajații și clienții hotelului, cât și întreaga comunitate din Meaux. Localnicii, mai ales cei care trăiesc singuri, sunt îngrijorați că o crimă atât de brutală a avut loc în mijlocul orașului, într-un loc considerat sigur.

În următoarele zile, anchetatorii vor încerca să reconstituie ultimele zile ale victimei pentru a identifica suspecții. În lipsa martorilor direcți, ancheta se anunță a fi dificilă.

×
Parteneri
x close