Antena 3 CNN Externe Crimă înfiorătoare în SUA. Cadavrul unei fetiţe de şapte ani, găsit în groapa de gunoi (VIDEO)

Crimă înfiorătoare în SUA. Cadavrul unei fetiţe de şapte ani, găsit în groapa de gunoi (VIDEO)

Crimă înfiorătoare în SUA. Cadavrul unei fetiţe de şapte ani, găsit în groapa de gunoi (VIDEO)
24 Oct 2009   •   14:46

O crimă cumplită a îngrozit un oraşel din statul american Florida. O fetiţă de şapte ani a fost răpită, ucisă şi aruncată la groapa de gunoi. Criminalul e încă în libertate, iar localnicii se tem să îşi mai lase copiii afară, la joacă.

Drama familiei Thompson a început luni după amiază. Fetiţa lor, Somer, a plecat de la şcoală pe jos, împreună cu sora ei şi cu un grup de colegi. Mama lor nu a putut veni după ele, pentru că era la serviciu. La un moment dat, Somer s-a certat cu sora sa şi a luat-o înaintea prietenilor. De-atunci, nimeni n-a mai ştiut nimic de fată.

Autorităţile au început imediat să o caute pe Somer în tot statul. Nici urmă însă de copil, până vineri, când cadavrul fetiţei a fost găsit la o groapă de gunoi. Fusese ucisă.

Acum o întreagă comunitate trăieşte cu teama că ce i s-a întâmplat micuţei Somer, s-ar putea repeta. Poliţiştii se află acum pe urmele criminalului. Au găsit deja o casă părăsită în care cred că Somer a fost ucisă. Ei au interogat aproape 80 de suspecţi dar fără succes. Deocamdată autorităţile nu cunosc nici măcar mobilul crimei, dar mare parte din cei interogaţi sunt persoane care au mai fost acuzate de infracţiuni sexuale.

Conform statisticilor, actualizate zilnic, 88 de persoane care au mai fost acuzate de infracţiuni sexuale locuiesc în Orange Park, localitatea unde s-a petrecut tragedia micuţei Somer Thompson. 161 de astfel de persoane locuiesc pe o rază de aproximativ şase kilometri de casa fetiţei.

Totuşi experţii spun că situaţia nu este ieşită din comun. În condiţiile în care zonele urbane au o evidentă tendinţă de expansiune, se pot întâlni situaţii în care, pe mai puţin de doi kilometri pătraţi să locuiască peste 100 de persoane cunoscute cu antecedente de acest tip.

?Există infractori sexuali în toate comunităţile?, spune Jill Levenson, profesor de psihologie la universitatea Lynn din Boca Raton, specializată în crime cu mobil sexual.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima Florida
Cele mai noi știri
Parteneri
x close