Antena 3 CNN Externe Corneliu Vadim Tudor a fost decorat de Papa Benedict al XVI-lea

Corneliu Vadim Tudor a fost decorat de Papa Benedict al XVI-lea

Corneliu Vadim Tudor a fost decorat de Papa Benedict al XVI-lea
14 Noi 2007   •   17:13

Papa Benedict al XVI-lea l-a primit miercuri la Vatican pe preşedintele Partidului România Mare, în cadrul unei audienţe care nu a durat mai mult de cinci minute. Papa nu a pierdut însă ocazia pentru a-i înmâna lui Corneliu Vadim Tudor o decoraţie. Vicepreşedintele Senatului a primit astfel, chiar de la Papa de la Roma, ?Medalia de Bronz a Vaticanului?, distincţie ce se acordă celor mai mari personalităţi aflate în vizită la Sfântul Scaun.

În replică, Vadim i-a înmânat suveranului pontif un mesaj al preşedintelui Senatului României, Nicolae Văcăroiu. Corneliu Vadim Tudor i-a adresat o invitaţie papei să viziteze anul viitor România. Benedict a răspuns că va reflecta şi că e posibil să dea curs invitaţiei.

Vadim i-a dăruit Papei antologia sa de ?Maxime?, cu autograf, lucrare apărută în limbile italiană şi spaniolă, ultima carte având pe copertă o ?fotografie rară?, care îi înfăţişează pe Papa Ioan Paul al II-lea, Patriarhul Teoctist şi Corneliu Vadim Tudor, realizată la Bucureşti, în mai 1999.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close