Antena 3 CNN Externe Condoleezza Rice a cântat la pian pentru Regina Marii Britanii (VIDEO)

Condoleezza Rice a cântat la pian pentru Regina Marii Britanii (VIDEO)

Condoleezza Rice a cântat la pian pentru Regina Marii Britanii (VIDEO)
02 Dec 2008   •   11:33

Secretarul american de stat Condoleezza Rice, ce pe lângă politică mai cântă şi la pian, a primit un ?contract? foarte bun. Ea i-a cântat reginei Marii Britanii la Palatul Buckingham, alături de soţia omologului său britanic şi mai mulţi membri ai Orchestrei Simfonice din Londra.
Grupul a interpretat o pisă de Brahms, compozitotul favorit al lui Rice.
Oricum, Rice foarte rar cântă la pian în public. În acest an, a mai făcut-o la Festivalul de Muzică din Aspen, Colorado. Anterior mai cântase pentru câţiva diplomaţi la întâlnirile ASEAN din 2006.
Rice mărturisese anterior că şi-ar dori foarte mult să cânte la Palat. Drept urmare, de această dată, regina i-a făcut pe plac şi i-a permis să utilieze camera de muzică în acest scop.
Rice a primit din partea reginei, drept cadou, o înregistrare audio cu recitalul. Anterior, luni, Rice se întâlnise cu premierul Gordon Brown şi ministrul de Externe, David Miliband. Ea s-a oprit la Londra în drum spre Bruxelles, unde trebuie să participle la întâlnirea NATO.
Întrebată ce părere are despre succesoarea sa, Hillary Clinton, Rice a arătat că o cunoaşte pe aceasta de multă vreme şi o admiră foarte mult.
?Cred că a muncit mult pentru ţară. Cred că s-a comportat foarte bine în campanie. Şi este o sursă de inspiraţie pentru mulţi oameni, şi nu doar femei. Ştiu că va aduce o cantitate mare de energie, intelect şi pricepere în postul acesta?, aprecia Rice.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: regina Marii Britanii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close