Antena 3 CNN Externe Clipe de groază pentru sute de turiști. Oamenii au rămas blocați pe o insulă de lângă Thailanda. Armata a fost mobilizată pentru intervenție

Clipe de groază pentru sute de turiști. Oamenii au rămas blocați pe o insulă de lângă Thailanda. Armata a fost mobilizată pentru intervenție

andaman.jpg
07 Dec 2016   •   14:16

Armata indiană a fost chemată în ajutor pentru evacuarea a circa 1.000 de turişti blocaţi pe o insulă din Marea Andaman, din cauza ploilor abundente şi a mării agitate, au informat miercuri oficiali locali, citaţi de AFP.

Responsabilii teritoriului indian Insulele Andaman şi Nicobar (est) au declarat că au solicitat intervenţia armatei pentru a evacua vizitatorii de pe Havelock, una dintre cele mai mici insule ale acestui arhipelag popular în rândul turiştilor pentru plajele sale paradisiace şi pădurile virgine.

"O mie de turişti aflaţi pe insula Havelock sunt blocaţi de luni din cauza ploilor abundente", a declarat pentru AFP T.K.S Ajayan, un oficial de la departamentul de gestionare a dezastrelor.

Armata indiană a precizat că deşi a trimis patru nave la faţa locului, marea este prea agitată pentru a demara operaţiunile de salvare.

Potrivit prognozelor, vremea locală nu se va ameliora în următoarele 24 de ore.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: turisti blocati insula Thailanda evacuare armata
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close