Antena 3 CNN Externe Cipru. Patru români au fost arestaţi, după ce au folosit acte false pentru a încheia contracte de telefoane mobile

Cipru. Patru români au fost arestaţi, după ce au folosit acte false pentru a încheia contracte de telefoane mobile

Cipru. Patru români au fost arestaţi, după ce au folosit acte false pentru a încheia contracte de telefoane mobile
09 Apr 2009   •   16:52

Patru români au fost arestaţi în Cipru, după ce au folosit acte de identitate false pentru a încheia contracte pentru telefoane mobile. Potrivit Cyprus Mail, valoarea telefoanelor mobile se ridică la 6.000 de euro.

Se pare că bărbaţii au vândut telefoanele unor persoane din diferite zone din localitatea Paphos unde au fost şi arestaţi.

Banda din care făceau parte românii viza magazinele Germanos. Autorităţile din Cipru încă mai caută două persoane implicate în acest caz.

Pe data de 2 aprilie, reprezentanţii magazinelor Germanos au contactat autorităţile în legătuură cu acest caz. Infractorii au reuşit să încheie 27 de astfel de contracte.

În 6 aprilie, poliţiştii au percheziţionat reşedinţa din Paphos a patru dintre membrii reţelei. Acolo, autorităţile au găsit imprimanta şi hârtia care au fost folosite la falsificarea documentelor.

Când au fost arestaţi, românii şi-au recunoscut faptele. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, infractorii nu au antecedente penale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romani arestati Cipru telefoane mobile
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close