Antena 3 CNN Externe Cine sunt victimele atacului din Michigan. Prima imagine cu atacatorul - FOTO

Cine sunt victimele atacului din Michigan. Prima imagine cu atacatorul - FOTO

police-504811_640.jpg
foto: pixabay.com
12 Iul 2016   •   10:11

Un detinut a reusit sa dezarmeze un politist si a deschis focul, luni, intr-un tribunal american, unde a omorat doi grefieri si a ranit un politist, dupa care a fost impuscat mortal, potrivit politiei locale, relateaza AFP, preluată de stirileprotv.ro.

"Un detinut care era transferat in celula a reusit sa dezarmeze un politist", a declarat Paul Bailey, seriful comitatului Berrien, in nordul Statelor Unite.

Adjunctul serifului si un civil au fost raniti si spitalizati in stare stabila, a precizat el.

"Am pierdut prieteni astazi (luni)", a declarat seriful pentru presa, precizand ca cei doi grefieri detineau aceste posturi de zece ani.
Anchetatori interogau martori si consultau imagini inregistrate de camere de supraveghere pentru a intelege ce s-a intamplat la etajul al treilea al acestui tribunal din Michigan.

Identitatea celor doua victime a fost facuta publica: este vorba despre Joseph Zangaro, de 61 de ani si Ronald Kienzle, in varsta de 63 de ani. Politia americana a difuzat si prima imagine cu atacatorul.

Acest atac armat are loc intr-o tara socata de moartea, joi, a cinci politisti, ucisi de un lunetist, la Dallas, in sud-estul Statelor Unite, la o manifestatie care denunta brutalitatea politistilor fata de afroamericani.

×
Subiecte în articol: atac Politie tribunal
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close