Antena 3 CNN Externe Cine este Taboo, felina cleptomană care îşi lasă vecinii fără șosete, cămăşi și lenjerie intimă

Cine este Taboo, felina cleptomană care îşi lasă vecinii fără șosete, cămăşi și lenjerie intimă

Taboo, felina cleptoman? - facebook
Taboo, felina cleptomană din Anglia care fură hainele vecinilor. Sursa foto: Facebook Pawsome Pets.
de Claudia Popovici    |    23 Aug 2024   •   21:23

Taboo a devenit o felină recunoscută în Anglia, dar și în mediul online, după ce stăpâna sa a postat imagini care o surprind aducând acasă mănuși, șosete, încălțăminte şi cămăși, toate furate de la vecini într-o singură zi. Felina pare să aibă un plan bine pus la punct pe care îl urmează cu atenție. Urmărește cu interes toate ușile lăsate deschise și acționează metodic, selectând cu grijă din hainele vecinilor. Astfel, a ajuns să aducă acasă diferite articole de îmbrăcăminte, lăsând uneori vecinii în impas, fără ciorapi sau chiar fără lenjerie intimă, scrie publicaţia People. 

Proprietara lui Taboo, Sandra Danskin, a declarat pentru publicație că pisica de 12 ani fura în mod regulat rufele și echipamentele de grădinărit lăsate afară de locuitorii din apropierea orașului Otley din West Yorkshire, Anglia.

Danskin postează „prăzile” lui Taboo pe rețelele sociale pentru a-şi ajuta vecinii să îşi recupereze articolele vestimentare. 

Taboo, spune ea, are o slăbiciune pentru mănuși, pantofi și șosete în mod special, dar este deschisă să fure o varietate de obiecte.

„În această dimineață, am avut patru perechi de șosete și o pereche de chiloți. Îi place să aducă înapoi haine de genul acesta, dar am avut și capete de mop și role de bucătărie,” a spus Danskin, adăugând că de obicei găsește bunurile furate pe alee sau în casă, lângă ușa pentru pisici, când se întoarce acasă de la serviciu. 

Modul în care acţionează Taboo a surprins-o pe stăpâna ei

Taboo este rareori prinsă, inclusiv de Danskin. Proprietara nu este sigură de unde ia Taboo toate aceste obiecte furate, dar suspectează că pisica le ia inclusiv de pe sârmele de rufe.

De asemenea, știe că felina se strecoară în case atunci când ușile sunt lăsate deschise, deoarece persoana care a prins-o pe Taboo furând a găsit pisica luând o cămașă de la uscătorul de rufe din bucătăria lor.

Un alt aspect ciudat al cleptomaniei lui Taboo include angajamentul pisicii față de seturi. Danskin a spus că, dacă pisica găsește o pereche de șosete asortate, va aduce întotdeauna ambele obiecte acasă, purtând câte o șosetă pe rând. Taboo îi place de asemenea să fure bucăți de carton umed și chiar a adus odată un carton de ouă, deși toate ouăle s-au spart până când Taboo a tras premiul acasă.

Danskin a adăugat că știe întotdeauna când Taboo aduce un cadou furat acasă pentru ea, deoarece pisica scoate un „sunet de plângere strident” ori de câte ori are un obiect furat de prezentat.

×
Subiecte în articol: pisica cleptoman Anglia hot
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close