Antena 3 CNN Externe Cele mai norocoase femei din lume! Au câştigat premiul cel mare la Loterie de două ori în acelaşi an!

Cele mai norocoase femei din lume! Au câştigat premiul cel mare la Loterie de două ori în acelaşi an!

Cele mai norocoase femei din lume! Au câştigat premiul cel mare la Loterie de două ori în acelaşi an!
Foto: pick6winning.com
09 Ian 2012   •   07:46

Câteva funcţionare din California se pot considera, pe bună dreptate, cele mai norocoase persoane din lume. Au reuşit să câştige potul cel mare la loto nu o dată, ci de două ori, în mai puţin de un an. Şi pentru că au văzut că au mână bună, femeile care joacă împreună de doi ani nu au de gând să se oprească aici.

Câteva din cele 16 membre ale grupului şi-au manifestat bucuria în faţa reporterilor, după ce au aflat că au câştigat unul din premiile loteriei MegaMillions.

Femeile, care lucrează la un inspectorat şcolar din California, sunt deja obişnuite cu norocul şi cu faima. În februarie, anul trecut, ele au câştigat nu mai puţin de 12 milioane de dolari la o altă loterie.

Cele două lozuri norocoase i-au adus fiecăreia din membrele grupului peste 750.000 de dolari. De fapt, suma este puţin mai mică deoarece femeile au donat o parte din bani pentru înzestrarea şcolilor pe care le au în grijă. Ele sunt hotărâte să continue să joace şi nu se lasă rugate să dezvăluie strategia lor.

Jurnaliştii de la ABC spun că, de fapt, asemenea cazuri nu sunt chiar atât de rare. Doi pensionari americani au câştigat la loterie de două ori în aceeaşi zi iar alţii - de patru sau chiar şapte ori la rând. Sfatul acestora este să ne încercăm mereu norocul, pentru că nu putem şti când ne zâmbeşte.




×
Subiecte în articol: loterie SUA noroc california
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close