Antena 3 CNN Externe Cele mai întunecate secrete ale lui Nixon. Preşedintele ar fi fost gay şi ar fi avut o legătură amoroasă cu un mafiot

Cele mai întunecate secrete ale lui Nixon. Preşedintele ar fi fost gay şi ar fi avut o legătură amoroasă cu un mafiot

Cele mai întunecate secrete ale lui Nixon. Preşedintele ar fi fost gay şi ar fi avut o legătură amoroasă cu un mafiot
Foto: www.spartacus.schoolnet.co.uk
27 Dec 2011   •   12:42

Mai multe amănunte picante din viaţa personală a lui Richard Nixon au ieşit la iveală. Potrivit unei cărţi biografice, se pare că preşedintele american avea probleme cu alcoolul şi îşi bătea soţia. Cel mai şocant este faptul că Nixon ar fost homosexual şi ar fi avut o relaţie strânsă cu Mafia, informează Daily Mail.

Volumul biografic, semnat de Don Fulson, un jurnalist acreditat la Casa Albă care a relatat despre evenimente din perioada Nixon, arată că fostul preşedinte american s-a confruntat cu serioase probleme cu alcoolul şi îşi bătea în mod regulat soţia. În plus, acesta ar fi avut legături strânse cu Mafia, inclusiv cu Carlos Marcello, unul dintre cei mai cunoscuţi gangsteri de la vremea respectivă.

De departe cea mai şocantă informaţie din cartea ce urmează să fie publicată la începutul anului 2012 este faptul că Nixon ar fi fost de fapt homosexual şi că ar fi avut o relaţie amoroasă cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, cunoscut sub numele de Charles „Bebe” Rebozo.

Rebozo a fost un afacerist de origine cubaneză despre care se spunea că ar fi avut legături cu Mafia din Miami.

În fotografie, Richard Nixon şi Bebe Rebozo



 

 

 

×
Subiecte în articol: mafia presedinte SUA
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close