Antena 3 CNN Externe Cel mai mare atac cu drone asupra Kievului, de la începutul războiului. "Armata rusă încearcă o nouă tactică"

Cel mai mare atac cu drone asupra Kievului, de la începutul războiului. "Armata rusă încearcă o nouă tactică"

cladiri din kiev bombardate
Rusia a lansat cel mai mai mare atac cu drone asupra Kievului de la începutul războiului. FOTO Hepta
de Georgiana Marina    |    31 Iul 2024   •   08:25

Rusia a lansat cel mai mai mare atac cu drone asupra Kievului de la începutul războiului, a comunicat miercuri administraţia militară a capitalei ucrainene, scrie Kyiv Independent.

Potrivit lui Serhii Popko, șeful Administrației Militare a orașului Kiev, atacul a fost unul dintre cele mai masive de când a început invazia la scară largă.

Momentan nu au fost raportate victime sau pagube.

Atacul a durat peste șapte ore. Jurnaliștii independenți de la Kiev au raportat că au auzit două explozii în jurul orei 3 dimineața, ora locală.

Capitala ucraineană a fost sub alertă de raid aerian aproape toată noaptea. De asemenea, centrul șu estul Ucrainei au fost marţi sub alertă de raid aerian începând cu ora 20.00 GMT.

Armata rusă încearcă o nouă tactică prin atacarea capitalei ucrainene, a declarat Popko în 30 iunie. „Agresorul încearcă noi tactici – caută momentul potrivit, metodele și mijloacele potrivite pentru a lovi Kievul”, a scris Popko pe Telegram.

Agenţiile de presă de stat ruse au raportat, citând luptători ruşi din Ucraina, că atacurile au vizat mai multe aeroporturi militare şi depozite militare din Ucraina.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat pe Telegram că atacul asupra oraşului a venit din mai multe direcţii.

Rusia nu a făcut comentarii despre acest atac.

×
Subiecte în articol: Uraina Rusia Război Ucraina drone
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close