Antena 3 CNN Externe Cel mai credincios prieten al omului. Povestea impresionantă a unei fetiţe de 3 ani salvată de la moarte de căţelul ei

Cel mai credincios prieten al omului. Povestea impresionantă a unei fetiţe de 3 ani salvată de la moarte de căţelul ei

Cel mai credincios prieten al omului. Povestea impresionantă a unei fetiţe de 3 ani salvată de la moarte de căţelul ei
Foto: dailypicksandflicks.com
04 Mar 2013   •   07:33

Întâmplare aproape de necrezut în Polonia. O fetiţă de trei ani rătăcită, noaptea, în frig, a supravieţuit la o temperatură de sub zero grade datorită câinelui familiei, care o însoţea. Animalul a încălzit-o cu trupul său şi astfel i-a salvat viaţa.

Julia locuieşte împreună cu părinţii ei într-un sat din sud vestul Poloniei. Zilele trecute a ieşit singură la joacă şi, fără să-şi dea seama, s-a îndepărtat de casă. Doar câinele familiei a urmat-o.

Familia a dat alarma şi peste 200 de pompieri şi poliţişti au început căutările. Sute de voluntari erau gata să-i ajute. Căutarea a durat mult, deoarece terenul mlăştinos era dificil. Nici elicopterul nu a fost de folos.

Abia de dimineaţă, după o noapte în care temperatura coborâse sub zero grade, Julia a fost găsită la doar patru kilometri de casă, protejată de credinciosul câine. Tot acesta le-a atras atenţia căutătorilor, cu lătratul său.

Când a fost dusă la spital, Julia era răcită şi speriată, dar conştientă. Datorită câinelui, Julia s-a ales doar cu uşoare degerături. Medicii spun că se va reface complet.













×
Subiecte în articol: Polonia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close