Antena 3 CNN Externe Cecilia Sarkozy criticată pentru absenţa de la cina cu liderul SUA

Cecilia Sarkozy criticată pentru absenţa de la cina cu liderul SUA

Cecilia Sarkozy criticată pentru absenţa de la cina cu liderul SUA
14 Aug 2007   •   08:29

Absenţa soţiei preşedintelui Franţei de la dejunul de sâmbătă cu liderul Statelor Unite continuă să stârnească speculaţiile presei internaţionale. Nicolas Sarkozy i-a informat pe Laura şi George W. Bush că soţia sa nu a putut veni la dejun din cauza unor probleme de sănătate. Însă la numai o zi după întâlnirea de la Maine, Cecilia Sarkozy a fost văzută la cumpărături cu prietenele. "Cecilia a stabilit un nou record, vindecându-se rapid", a comentat ironic un prezentator de la un post de radio francez.

O publicaţie de la Paris a amintit că Prima Doamnă a Statelor Unite a organizat personal prânzul împreună cu Cecilia. "Ce îşi doreşte soţia preşedintelui republicii? Să îşi trăiască viaţa aşa cum îi place, fără nici un fel de constrângeri? Dar în acest caz, de ce acceptă invitaţii, ca aceea făcută personal de Laura Bush?" se întreabă jurnaliştii.

Nu este prima dată când Cecilia nu participă alături de soţul ei la un eveniment important. După ce iniţial nu a participat deloc la campania electorală a soţului ei, Cecilia Sarkozy nu s-a prezentat la vot, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, de la 6 mai. Aceste apariţii sporadice au alimentat zvonurile potrivit cărora cei doi, care au fost despărţiţi pentru scurt timp în 2005, ar intenţiona să divorţeze.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close