Antena 3 CNN Externe Cea mai șocantă costumație de Halloween. Cum a stârnit un bărbat furia întregii lumi

Cea mai șocantă costumație de Halloween. Cum a stârnit un bărbat furia întregii lumi

maddie mccann.jpg
30 Oct 2016   •   21:56

Un bărbat din nordul Angliei a reușit să enerveze pe toată lumea pe Internet după ce a postat o fotografie cu un costum de Halloween cu tema „Madeleine McCann”, pe Twitter.

Băiatul a postat o fotografie cu o baie gri, o oglindă mare, o ghivetă albă și un telefon în aer, adăugând textul: „Am decis să mă deghizez în Madelein McCann pentru Halloween”. 

Prin costumul care l-a făcut invizibil, el a făcut referire la dispariția micuței Madeleine în Praia da Luz, Portugalia, în 2007.

Cazul lui Maddie McCann a făcut înconjurul lumii ani de zile. Maddie a dispărut, în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Portugalia. Părinţii ei se aflau la masă, împreună cu nişte prieteni, la un restaurant din apropierea aprtamentului lor de vacanţă din Praia da Luz, pe 3 mai 2007. La întoarcere, copila nu a mai fost de găsit.

În septembrie 2007 părinţii fetei au fost declaraţi oficial suspecţi, în acest caz, după ce anchetatorii portughezi au emis ipoteza că Madeleine ar fi fost ucisă de cei doi soţi. Imediat după audieri, Kate şi Gerry McCann au părăsit Portugalia şi s-au întors în Marea Britanie.

După o anchetă care nu a reuşit să stabilească vinovăţia nimănui, cazul a fost inchis de către poliţia portugheză. Potrivit Dailymail.com, avocaţii familiei McCann speră să poată obţine de la poliţiştii portughezi dosarul lui Maddie, pentr a putea continua cercetările pe cont propriu. Părinţii fetei încă speră că aceasta este în viaţă şi vor face toul pentru a o găsi.

 

×
Subiecte în articol: Halloween
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close