Antena 3 CNN Externe Ce i s-a cerut lui Donald Trump înaintea dezbaterii televizate cu Kamala Harris. Evenimentul este transmis în direct la Antena 3 CNN

Ce i s-a cerut lui Donald Trump înaintea dezbaterii televizate cu Kamala Harris. Evenimentul este transmis în direct la Antena 3 CNN

Harris Trump Abaca Press
Candidații democrat și republican la alegerile prezidențiale din SUA, Kamala Harris și Donald Trump. Sursă foto: hepta / Abaca Press
de Camelia Ureche    |    10 Sep 2024   •   17:45

Kamala Harris și Donald Trump se înfruntă în premieră la televiziune în ceea ce ar putea fi singura astfel de dezbatere între cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA, relatează Antena 3 CNN.

Dezbaterea este organizată de ABC News și va avea loc miercuri, pe parcursul a 90 de minute, cu începere de la ora 4 dimineața, după fusul orar al României.

Evenimentul este moderat de vedetele ABC News, David Muir și Linsey Davis, și va fi transmis în direct de Antena 3 CNN.

"Aceasta ar putea fi singura confruntare electorală dintre fostul președinte american, Donald Trump, și actualul vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris. Întâlnirea din Philadelphia este fără public, iar în cadrul ei rămâne valabilă regula microfonului închis pentru un candidat pe parcursul răspunsului celuilalt candidat.

Cei doi protagoniști nu au voie să își adreseze unul altuia întrebări și au la dispoziție câte două minute să răspundă la întrebările celor doi moderatori, cu posibilitatea de a mai primi un minut în plus dacă este necesară o lămurire", a relatat Camelia Ureche, corespondentul Antena 3 CNN în SUA.

Harris și Trump intră în dezbatere fără notițe și fără a ști în avans întrebările pregătite de cei doi moderatori.

Până la evenimentul de miercuri, Harris și Trump nu s-au întâlnit niciodată în persoană. Staff-ul de campanie al candidatului republican l-a instruit pe acesta în legătură cu lucrurile pe care ar trebui să evite să le facă în timpul dezbaterii.

"Donald Trump a fost sfătuit să se abțină de la orice atac personal la adresa contracandidatei Kamala Harris și, de asemenea, să nu îi insulte pe cei doi moderatori ai acestei întâlniri", a menționat corespondentul Antena 3 CNN în SUA, Camelia Ureche.

Deși nu au voie să-și adreseze reciproc întrebări, cei doi candidați vor avea dreptul să li se adreseze alegătorilor la finalul dezbaterii.

Tragerea la sorți a decis că Donald Trump va fi ultimul care va face acest lucru.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close