Antena 3 CNN Externe Cazul Madeleine: În maşina închiriată de părinţii fetiţei a fost ascuns un cadavru

Cazul Madeleine: În maşina închiriată de părinţii fetiţei a fost ascuns un cadavru

Cazul Madeleine: În maşina închiriată de părinţii fetiţei a fost ascuns un cadavru
16 Oct 2007   •   12:31

Suspiciunea planează din nou pe cei doi părinţi ai fetiţei britanice, răpite în Portugalia pe 3 mai, când se afla în vacanţă alături de familia sa. Poliţia portugheză a descoperit dovada prezenţei unui cadavru în descompunere în autoturismul închiriat de soţii McCann. Surse din poliţie spun că în urma testelor s-a stabilit prezenţa unui lichid de provenienţă umană în maşina Renault Scenic, pe care Kate şi Gerry au folosit-o în Portugalia, la 25 de zile după ce fetiţa lor a dispărut.

Urma cadavrului a fost găsită în portbagajul maşinii, sub o carpetă, ceea ce dovedeşte faptul că acesta a fost ascuns acolo deliberat. Poliţia aşteaptă rezultatele unor teste mai amănunţite, care ar putea arăta dacă ADN-ul probei aparţine Madeleinei McCann.

O altă pistă pe care poliţia portugheză o lua în considerare, cea potrivit căreia fetiţa fusese răpită de un pedofil, se pare că nu poate fi susţinută din cauza lipsei probelor. Anchetatorii au studiat materiale pornografice cu minori şi cazuri de copii abuzaţi sexual, dar nu au găsit vreo dovadă că Madeleine ar fi căzut victimă unui pedofil, deşi multe dintre fetiţele care apăreau în imaginile respective îi semănau foarte mult.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close