Antena 3 CNN Externe Cazul Madeleine. Au apărut primele fotografii din dormitorul fetiţei

Cazul Madeleine. Au apărut primele fotografii din dormitorul fetiţei

Cazul Madeleine. Au apărut primele fotografii din dormitorul fetiţei
12 Noi 2007   •   08:43

Au apărut pentru prima oară fotografii care înfăţişează interiorul apartamentului din Portugalia, unde a dispărut Madeleine McCann. Dormitorul unde a dormit micuţa britanică este acum gol, arătând ca scena unei crime. Patul este desfăcut în amănunţime, pentru ca totul să poată fi analizat ca probă în achetă. Cele două camere din Algarve au fost, practic, miezul investigaţiilor din ultimele şase luni. Dormitorul este locul unde Kate şi Gerry McCann şi-au văzut ultima oară fetiţa ? sau cel puţin aşa declară ? şi unde mama Madeleinei şi-a dat seama că micuţa lipseşte.

În ultima lună, detectivii au revenit asupra teoriilor pe care le-au abordat în primă instanţă, în acest caz. Au readus în atenţie pătura albastră din lână, pe care au agăţat-o de fereastră astfel încât să facă patul cât mai vizibil. În orele care au urmat dispariţiei Madeleinei, poliţia a eşuat în încercarea de a proteja probele de eventuale distrugeri. Iar una dintre primele probe ?contaminate? a fost chiar această pătură, pe lângă care au trecut cel puţin 50 de oameni. Mai mult, analizele de laborator au arătat că probele ADN din apartament au fost contaminate chiar de scrumul de la ţigările poliţiştilor.

În lipsa unor dovezi grăitoare, soţii McCann ar putea rămâne oficial suspecţi pentru 15 ani, şi chiar mai mult. Cuplul a fost numit suspect în septembrie, moment în care şi-au exprimat speranţa că poliţia le va ridica rapid acest status.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close