Antena 3 CNN Externe Caz șocant în Germania: Un medic ar fi ucis patru paciente în casele lor, iar apoi le-a dat foc ca să-și ascundă urmele

Caz șocant în Germania: Un medic ar fi ucis patru paciente în casele lor, iar apoi le-a dat foc ca să-și ascundă urmele

un medic tine de mana o pacienta
Bărbat a fost reținut marți, sub suspiciunea de ucidere din culpă. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    07 Aug 2024   •   19:01

Un medic din Germania a fost arestat la Berlin sub suspiciunea că a ucis patru paciente. Crimele ar fi avut loc în locuințele acestora, au anunțat miercuri autoritățile, potrivit dw.com.

Autoritățile cred că medicul, în vârstă de 39 de ani, a ucis patru femei în vârstă, pe care le avea ca paciente, toate crimele având loc în locuințele acestora. Medicul lucra pentru un serviciu de îngrijiri paliative la domiciliu, așa că se deplasa acasă la acestea.

„Acuzatul este suspectat că a ucis patru paciente aflate în grija serviciului  între 11 iunie și 24 iulie într-un mod încă necunoscut și apoi le-a incendiat casele”, au transmis autoritățile.

Poliția a declarat că primul caz a avut loc pe 11 iunie. Pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să o resusciteze pe femeia de 87 de ani, dar ulterior a murit la spital.

Medicul ar fi ucis apoi o femeie de 76 de ani pe 8 iunie. Poliția a declarat că a dat foc apartamentului pacientei, dar că focul s-a stins singur.

„Când și-a dat seama de acest lucru, ar fi informat o rudă a femeii și a povestit că stătea în fața apartamentului ei și că nimeni nu răspundea la sonerie, a spus poliția.

În săptămânile următoare, suspectul ar fi ucis încă doi pacienți, care aveau 72 și 94 de ani.

Deocamdată nu se cunoaște motivul din spatele acestor crime.

Bărbat a fost reținut marți, sub suspiciunea de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: crima Germania paciente medic
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close