Antena 3 CNN Externe Catastrofa feroviară din Rusia: Geantă cu 1,5 kg de heroină, descoperită în tren (VIDEO)

Catastrofa feroviară din Rusia: Geantă cu 1,5 kg de heroină, descoperită în tren (VIDEO)

Catastrofa feroviară din Rusia: Geantă cu 1,5 kg de heroină, descoperită în tren (VIDEO)
29 Noi 2009   •   17:07

Informaţii noi despre catastrofa feroviară care a avut loc în Rusia. Autorităţile ruse au descoperit o geantă cu 1,5 kg de heroină, având o valoare estimată la 2,5 milioane de ruble, în ultimul vagon al trenului care a deraiat vineri seară.

Potrivit pravda.ru, ultimul bilanţ al victimelor indica 39 de morţi şi 96 de răniţi grav.

Catastrofa feroviară a fost provocată de un atentat, au anunţat surse din cadrul autorităţilor ruse. Potrivit anchetatorilor, la locul accidentului au fost găsite resturi ale unei bombe.

Accidentul s-a produs la jumătatea traseului dintre Moscova şi Sankt Petersburg. În tren se aflau aproape 660 de pasageri. Trei dintre cele 14 vagoane ale trenului au ieşit de pe linie, iar două s-au răsturnat.

Ore în şir echipajele de salvare au continuat să caute supravieţuitori. Două avioane cu echipament medical au fost trimise la faţa locului. Răniţii au fost internaţi în spitalele din regiune iar pasagerii nevătămaţi, au fost transportaţi la destinaţie.

Acum doi ani, pe aceeaşi linie, un alt tren expres a deraiat în urma exploziei unei bombe, iar 60 de oameni au fost răniţi. Atacul de atunci a fost pus pe seama extremiştilor musulmani din Caucaz.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tren Rusia
Cele mai noi știri
Parteneri
x close